Leták o pivu

Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá a tmavá třináctka.
Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, výhradně z českých surovin.
Horácké pivo se vyrábí z českých chmelů, pěstovaných v Žatecké oblasti a moravských sladů ze Znojemska. Pivo je charakterizováno plnou, čistou sladovou chutí, chlebnatostí, vyváženou velmi výraznou hořkostí .Pivo se vyznačuje rovněž medovou barvou a bohatou pěnou. Pivo není pasterováno.
Na přání zákazníka lze pivo filtrovat v křemelinovém filtru.
Sládek s patnáctiletou praxí a zkušenostmi Rosťa Řehulka vaří každou várku 13 hodin.
Pivo kvasí v otevřených spilkách 7 dnů a leží v ležáckých tancích 27-35 dnů